Yamaha Custom Club Finland

Yamaha Custom Club Finland har cirka 800 medlemmar runt om i Finland. Yamaha Custom Club Finland leds av vår nationella representant Piia Mäkelä och hennes styrelse. För administrativa ändamål är klubben uppdelad i fyra regioner - söder, öst, väst och norr. Regionala aktiviteter är ryggraden för Yamaha Custom Club i Finland. Varje region har sin egen representant och en kommitté. Allt arbete utförs frivilligt av regionala klubbmedlemmar med stöd av den centrala klubbadministrationen.

Yamaha Star- och Virago-ägarklubbarna, var de än finns, har en öppen inbjudan till Yamaha Custom Club. Vår gemenskap är världen över. I Europa är alla länder organiserade, och våra gemensamma intressen hanteras genom vår Yamaha Custom Group Europe. YCC Columbia är mycket aktiv. Dess medlemmar har varit på rally i Europa. YCC har också startat i Venezuela.

Alla andra cykelklubbar och deras medlemmar är inbjudna till alla rally inom vårt YCC-community. Förregistrering är obligatorisk och bör göras till värdklubben för rally. Detta ger oss möjligheten att maximera service och aktiviteter.

Det finns alltid regler och förordningar. I vårt samhälle förespråkar vi några viktiga. Om du följer är du mer än välkommen!

Varken objektiv eller regler, oavsett noggrant formulerade, kan täcka alla eventualiteter fullständigt. Utöver specifika regler bör vi YCC-medlemmar sträva efter att uppträda med respekt för andra, de högsta etiska standarderna och personlig integritet. Det är det verkliga intresset för motorcykel och att ta hand om medlemsintressen handlar om.

I år kommer vi att organisera ett internationellt YCC rally i Säkylä.