Uusi sähköinen jäsenrekisteri

Olemme siirtyneet käyttämään sähköistä jäsenrekisteriä, FloMembersiä. Jatkossa saat käyttöösi sähköisen jäsenkortin ja voit itse päivittää tietojasi järjestelmässä. Voit tehdä esim. osoitteenmuutoksen, jotta Sissybar löytää varmasti luoksesi myös seuraavalla kerralla.

Olemme lähettäneet jäsenille aktivointisähköposteja 25.3.2022 lähtien.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

En ole saanut aktivointisähköpostia. Mitä teen?

Ei hätää. Tarkistathan vielä, ettei sähköposti ole mennyt vahingossa roskapostilaatikkoon. Mikäli sähköpostia ei vaan löydy, on mahdollisesti käynyt niin, että vanhassa järjestelmässä ollut sähköpostisi on vanhentunut tai muuten vaan toimimaton sähköpostiosoite. Voit päivittää sähköpostisi alla olevan linkin kautta ja lähetämme sinulle uuden aktivointilinkin sähköpostiin.

Ilmoita uusi sähköpostisi

Jäsenyyteni ei ole voimassa vaikka lasku on maksettu. Mitä teen?

Älä huoli. Kaikki järjestyy. Tieto jäsenmaksusi maksamisesta ei ehkä ole vielä saavuttanut meitä kun tiedot on siirretty uuteen järjestelmään. Lisäksi tietojen siirto uuteen järjestelmään on ollut osittain käsityötä ja virheitä voi sattua.

Ota yhteyttä jäsenasioiden hoitajaan: [email protected]

Uskallanko klikata aktivointisähköpostia?

Olemme lähettäneet aktivointilinkkejä jäsenten sähköposteihin. Ne sisältävät pitkän linkin, jonka avulla voit aktivoida tilisi.

Jos sähköpostin lähettäjä on Yamaha Custom Club Finland ry ja se sisältää linkin, joka alkaa https://byte.flomembers.com/yamaha-custom-club-finland/… voit hyvillä mielin klikata linkkiä ja aktivoida tilisi.