Apua keskustelupalstan kirjautumisongelmiin

Tältä sivulta löydät ratkaisuja yleisimpiin keskustelupalstan kirjautumisongelmiin. Mikäli ongelmasi ei ratkea tämän sivun neuvoilla, ota yhteyttä webmasteriin oheisen lomakkeen kautta.

En muista salasanaani. Miten saan sen vaihdettua?

Jos et muista keskustelupalstan salasanaasi voit vaihtaa sen helposti osoitteessa https://www.yccf.fi/salasana tai klikkaamalla alla olevaa nappulaa.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”https://yccf.fi/keskustele/app.php/user/forgot_password” text=”Vaihda salasana” color_override=””]

Sähköpostini on vaihtunut, enkä pysty vaihtamaan salasanaani. Mitä teen?

Jos olet unohtanut salasanasi, etkä pääse enää sähköpostiin, jolla olet kirjautunut keskustelufoorumille, ole yhteydessä webmasteriin oheisen lomakkeen kautta. Kirjoita käyttäjätunnuksesi sille varattuun paikkaan, jotta oikea tili löytyy helposti.

Yritin kirjautua liian monta kertaa ja nyt kirjautuminen ei onnistu. Mitä teen?

Keskustelupalstan kirjautuminen menee “lukkoon”, jos yrität kirjautua väärällä salasanalla liian monta kertaa. Jos muistat vanhan salasanasi tai vaihdat uuden salasanan, sinun tulee täyttää kirjautumislomakkeelle myös vastaus varmistuskysymykseen.

Jos kirjautuminen ei millään onnistu, olethan yhteydessä webmasteriin oheisen lomakkeen kautta.

Olen YCCF:n jäsen, mutta en pääse jäsenalueelle keskustelupalstalla. Mitä teen?

Jos olet YCCF:n jäsen, etkä pääse keskustelupalstalla jäsenille tarkoitettuun osioon, varmista, että olet lisännyt jäsennumerosi ja jäsentunnistusnumerosi profiiliisi. Ole sen jälkeen yhteydessä webmasteriin oheisen lomakkeen kautta.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”https://yccf.fi/keskustele/ucp.php?i=ucp_profile&mode=profile_info” text=”Muokkaa profiiliasi” color_override=””]

Lähetä viesti

Jos ongelmasi ei ratkea tämän sivun ohjeilla, lähetä viesti.