Hevoskuuri keskustelupalstalle

Administrator
Viestit: 51
Liittynyt: 27 Syys 2008 14:03

Hevoskuuri keskustelupalstalle

Viesti Kirjoittaja Administrator »

Tiesitkö, että keskustelupalstan käyttäytymissääntöihin kuuluu se, että pysytään keskustelun aloittajan aiheessa? Siis jos Jeppe kysyy, että kuinka mopottimeen vaihdetaan öljyt, niin siihen ei vastata että "No mitä Jeppe? Sinusta ei olekaan aikoihin mitään kuulunut."

Jos tiesit, mutta tapaat kuitenkin muuten vaan kirjoittaa vastaukseksi pientä nokkelaa aiheeseen liittymätöntä, niin tämä kuuri on juuri sinulle tarkoitettu. Jos et tiennyt, niin nyt tiedät.

Ja miten sitten toimia, kun haluaa vastata johonkin viestiin ihan muuta kuin mistä viestissä on puhuttu? Oikea vastaus on: Silloin aloitat uuden viestiketjun uudella otsikolla. Ja tässä uudessa viestiketjussa on taas sitten pysyttävä sinun aloittamassasi aiheessa. Niin simppeliä se on :)

Kun ihmiset eivät pyynnöstä opi noudattamaan keskustelupalstan käyttäytymissääntöjä, niin otamme kokeeksi käyttöön järeämmät keinot. Administraattori ja moderaattorit poistavat tästä päivästä lähtien kaikki alkuperäiseen aiheeseen kuulumattomat uudet viestit. Nuo viestit siis poistetaan tuosta vaan viuh-vauh, eikä poistosta informoida kirjoittajalle mitenkään.

Jos jotain asia on puitu Sana on (lähes) vapaa -osiossa ja sen paikka vaikuttaisi olevan Mp-korjausta ja säätöjä -osiossa, niin kyseinen viestiketju siirretään Mp-korjausta ja säätöjä -osioon. Siirron yhteydessä asiaan tiukasti liittymättömät viestit tullaan poistamaan. Mp-korjausta ja säätöjä -foorumin tarkoitus on olla hyödyllinen tietopankki, jonka neuvoihin kuka tahansa voi tukeutua vaikka kuinka monen vuoden kuluttua. Tämän vuoksi Mp-korjausta ja säätöjä -foorumissa säilytettävät viestit käyvät erityisen tarkan syynin. Muissa foorumeissa aiheessa pysyminen on hivenen vapaampaa.

Poikkeuksena on Kerhojäsenten foorumit -osiossa oleva Paskanjauhanta osio!! -niminen viestiketju. Kyseinen viestiketju on jäsenille tarkoitettu varaventtiili, missä voi purkaa paineitaan ihan riippumatta siitä, mitä edellinen kirjoittaja on raapustanut.

- Mikko, administraattori -

Palaa sivulle “Ylläpitäjien tiedotteet keskustelupalstan/sivuston toiminnasta”