Yamaha Custom Club Finland -kerhon jäsen voi olla joko varsinainen jäsen tai kannattava jäsen. Näiden erot ilmenevät kerhosäännöistä ja alla olevasta lomakkeesta. Varsinainen jäsen on oikeutettu jäsenetuihin.

Voit hakea kerhon jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Jo jäsenenä olevat henkilöt voivat päivittää muuttuneet tietonsa (kuten osoitteen muutos) samalla lomakkeella.

Jäsenhakemus

Kerhon jäseneksi liittyminen on kolmivaiheinen toimenpide. 1/3-vaiheessa täytät jäsenhakemuslomakkeen, 2/3-vaiheessa tarkistat lomakkeen tiedot ja lähetät ne jäsenasioidenhoitajalle, 3/3-vaiheessa maksat jäsenmaksun saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Olet nyt vaiheessa 1/3, missä täytät jäsenhakemuslomakkeen.

Täytä alla olevan lomakkeen tiedot. Voit valita joko varsinaisen jäsenyyden tai kannatusjäsenyyden. Näiden erot on kerrottu lomakkeella.
Täytettyäsi lomakkeen paina “Jatka” -painiketta, jolloin siirryt 2/3-vaiheeseen.
Jäsentietojen muutos (esim. osoitteen muutos)

Täytä lomakkeen tiedot. Muista mainita jäsennumerosi.
Paina “Jatka” -painiketta.
Tiedot lähtevät jäsenasioidenhoitajalle, joka kirjaa muuttuneet tietosi jäsenrekisteriin.
Vanhan jäsenen uudelleen aktivoituminen

Onko jäsenmaksu jäänyt tältä vuodelta, ja mahdollisesti viime vuosilta maksamatta? Voit aktivoitua uudelleen maksamalla tämän vuoden jäsenmaksusi seuraten Näitä ohjeita.
Maksettuasi jäsenmaksun varmista, että jäsenrekisterissä on oikeat tietosi lähettämällä alla oleva lomake jäsentietomuutoksena. Kerro vaikka lopussa olevassa “Muuta kerrottavaa”-kentässä, että olet vanha jäsen, joka on välillä ollut eksyneenä muihin ympyröihin.
Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

[contact-form-7 id=”3257″ title=”Jäsenhakemus”]